Тернопільщина оновила ще 10 будинків на Херсонщині

Опубліковано в Новини 04.12.2023

У рамках президентського проєкту “Пліч-о-пліч”, Тернопільщина продовжує відновлювати селище Архангельське, що у Високопільській громаді Херсонської області.

Влітку стартувала перша черга відновлення. Будівельники та волонтери з Тернопільщини займалися відбудовою і реконструкцією знищеного житла та інфраструктури у селищі.

Восени стартувала друга черга, під час якої вдалося відновити 10 житлових будинків, у яких вже мешкають люди. Зокрема, замінили перекриття дахів, вікна, двері, в окремих випадках відбудували частину стін.

Надалі планується облаштування доброустрою вулиць (дорожнього полотна, інфраструктури) та побудова спортивного майданчика.

Нагадаємо, що проєкт “Пліч-о-пліч” обʼєднує людей, громади, органи місцевого самоврядування для відновлення населених пунктів, які зруйнували російські окупанти.

 

Джерело: ТОВА

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.