Двом теплопостачальним підприємствам Тернопільщини узгоджено заборгованість на суму 17,9 млн гривень

Опубліковано в Новини 15.11.2023
В межах підготовки до осінньо-зимового періоду 2023/2024 років заступник начальника Тернопільської ОВА Володимир Важинський провів чергове засідання територіальної комісії з питань узгодження заборгованості з різниці в тарифах.
Двом теплопостачальним підприємствам області узгоджено заборгованість за третій квартал 2023 року на суму 17,9 млн гривень. Всього очікується відшкодування різниці в тарифах на суму 261,4 млн гривень. Робота територіальної комісії продовжується.
Нагадаємо, що Урядом визначено гарантії для суб’єктів господарювання у сфері теплопостачання. Зокрема передбачено відшкодування різниці в тарифах, через впровадження мораторію на підвищення тарифів на теплову енергію, послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води для всіх категорій споживачів, який діє протягом дії воєнного стану та шести місяців після його закінчення.
 
Джерело: ТОВА

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.