На Тернопільщині аграрне підприємство віддало державі землю, якою незаконно користувалося

Опубліковано в Новини 06.03.2017

Повернення державі понад 36 га землі вартістю 926 тис. грн на Тернопільщині домоглася прокуратура в суді.

Рішенням господарського суду Тернопільської області задоволено позов Теребовлянської місцевої прокуратури до приватного агропромислового підприємства «Агропродсервіс» щодо земельної ділянки площею 36 га вартістю 926 тисяч грн, повідомила прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Нагадаємо, Теребовлянською місцевою прокуратурою до Господарського суду Тернопільської області пред’явлено позов в інтересах держави до підприємства «Агропродсервіс» з вимогою повернути у володіння та користування держави земельну ділянку, яку агропідприємство зайняло самовільно для вирощування сільськогосподарської продукції.

Позов прокуратури задоволено. «Агропродсервіс» зобов‘язано повернути самозахоплену землю, що знаходиться за межами населеного пункту на території Ішківської сільської ради Козівського району Тернопільської області. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.