Тернопіль «пасе задніх» за кількістю контрактників

Опубліковано в Новини 06.03.2017

Як повідомив під час щотижневої наради з головами райдержадміністрацій Олександр Скумбрій, т.в.о. військового комісара Тернопільської області, лідерами зі виконання планового завдання щодо залучення на контрактну службу залишаються Борщівський та Заліщицький райони.

«Водночас добру динаміку демонструють Підгаєцький та Кременецький райони. А то міста Тернопіль, Чортків та Підволочиський район - справляються найгірше», - зазначив Олександр Скумбрій.

З метою покращення ситуації, він закликав розробити спільний план дій з агітаційно-роз’яснювальної роботи щодо переваг служби в армії.

Також Олександр Скумбрій повідомив, що під час весняної призовної кампанії на строкову службу до лав армії планують призвати близько 400 жителів Тернопільщини.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.10.2024 soroka
Тернопіль для ЗСУ: П'ять Mavic 3 для 14-ї механізованої бригади – Сергій Надал
Тернопільська міська рада передала п'ять квадрокоптерів Mavic 3 для 14-ї окремої механізованої бригади. Про це…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.