Спортсмен з Тернопільщини став призером чемпіонату України з важкої атлетики

Опубліковано в Новини 30.10.2023

У місті Хуст Закарпатської області пройшов Чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 13 років присвячений Збройним силам України.

За звання чемпіонів змагаються 168 найкращих спортсменів і спортсменок із різних куточків України, представляючи 21 область.

Про це повідомили на сторінці Тернопільської обласної ДЮСШ з літніх видів спорту.

Успішно виступив на змаганнях спортмен нашої школи Іван Середа, який у ривку підняв 56 кг., що дало змогу зайняти ІІ місце, а в поштовху підняв 74 кг. і зайняв ІІІ місце. З сумою двоборства - 130 кг (особистий рекорд) зайняв ІІ місце та виконав ІІ-ий дорослий розряд, – зазначають у спільноті. –  Тренується талановитий спортсмен на відділенні важкої атлетики в с.Озерна у тренера-викладача Іванни Ткачик. Вітаємо юного спортсмена та тренера з вагомим успіхом і бажаємо нових перемог!

Прокоментувати:

СОЦІУМ

08.09.2024 soroka
"Врятували цілий взвод": Тернопільські антидронові системи захищають наших воїнів
6 вересня Тернопільська міська рада передала чергову партію високотехнологічного обладнання для українських військових. Цього разу…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.