На Тернопільщині молитимуться за упокій душі полеглого воїна

Опубліковано в Новини 30.10.2023

 

Поминальна служба Божа відбудеться у суботу, 4 листопада, о 9 год. у церкві Різдва Пресвятої Богородиці с. Біла.

Про це кажуть у Чортківській міській раді.

Лісовий Петро Романович народився 22 травня 1980 року в с. Біла. Навчався в Білівській школі. Закінчив ДНЗ «Чортківське вище професійне училище» та здобув спеціальність «Опоряджувальник будівельний».

Працював на різних роботах як в Україні, так і за кордоном.

– З 20 серпня 2014 року по 21 вересня 2015 року був учасником АТО. 25 лютого 2022 року був призваний на військову службу у зв’язку з повномасштабним військовим вторгненням росії, – кажуть у міській раді. – Загинув 5 листопада 2022 року під час виконання бойового завдання внаслідок ворожого стрілецького вогню поблизу населеного пункту Спірне Бахмутського району Донецької області. Похований Петро в рідному селі Біла. У Героя вдома залишились мама, сестра, дружина та двоє дітей.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

17.09.2024 soroka
Призначені згори місцеві царьки намагаються збагатитися за рахунок громади, - в. о. мера Чернігова Ломако
Призначених чиновників з військових адміністрацій хвилює не безпека людей, а встановлення контролю над місцевим бюджетом…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.