У службовій недбалості підозрюють екскерівника офісу водних ресурсів Тернопільщини

Опубліковано в Новини 06.10.2023

Під процесуальним керівництвом прокурорів Бережанської окружної прокуратури повідомлено про підозру колишньому виконувачу обов’язків керівника Регіонального офісу водних ресурсів у Тернопільській області за фактом неналежного виконання службових обов’язків з контролю за використанням бюджетних коштів, виділених на природоохоронні заходи (ч. 2 ст. 367 КК України).

За даними слідства, посадовець, підписуючи акти виконаних робіт з розчищування русла річки Золота Липа, які здійснювали за бюджетні кошти, не оприбуткував для подальшої реалізації звалені дерева на березі водойми, об’ємом 562 м куб. Через його дії вказану лісопродукцію було втрачено, а бюджету заподіяно шкоду на суму майже 500 тис грн.
Триває  розслідування, що здійснювали слідчі поліції.
 
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

Прокоментувати:

СОЦІУМ

05.07.2024 Катерина Шаблій
Переваги режиму турбоохолодження в кондиціонерах
Кондиціонери обладнані багатьма функціями для створення комфортного клімату в приміщенні. Однією з таких корисних опцій…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.