На Тернопільщині реалізують ще один проєкт

Опубліковано в Новини 06.10.2023
Швейцарсько-український проєкт (UCORD) направлений на підтримку надання якісних послуг у сфері водопостачання та водовідведення.
Минулої зими ми жили в умовах аварійних відключень електроенергії. Ці виклики створили запит у місцевих громад на модернізацію обладнання, заміни насосного обладнання на енергоефективне, зменшення витрат води, пошуку альтернативних джерел електропостачання.
Сьогодні відбулось засідання робочої групи з питань водопостачання, водовідведення та управління побутовими відходами, яка працює при Агенції регіонального розвитку.
Проект передбачає комплекс заходів із налагодження комунікації між місцевими громадами та інвесторами.
Підготовка якісних проектів для донорів та фінансових установ з водопостачання каналізування та управління твердими побутовими відходами.
В рамках проекту в області буде реалізовано флагманський проект в одній з цих сфер в співпраці громад, агенції, проекту та обласної влади.
 
Джерело: ТОВА

Прокоментувати:

СОЦІУМ

05.07.2024 Катерина Шаблій
Переваги режиму турбоохолодження в кондиціонерах
Кондиціонери обладнані багатьма функціями для створення комфортного клімату в приміщенні. Однією з таких корисних опцій…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.