Вчительку з Тернопільщини засудили до шести років ув'язнення за збут амфетаміну

Опубліковано в Новини 22.09.2023

За публічного обвинувачення прокурора Чортківської окружної прокуратури, вироком Борщівського районного суду до 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна засуджено жительку одного з міст Чортківського району Тернопільської області, яка разом із знайомим збували місцевим мешканцям психотропну речовину (ч. 2 ст. 307 КК України).

Прокурор довів у суді, що безробітний житель Борщова та вчителька однієї із шкіл району збували наркозалежним психотропну речовину, яка містить амфетамін та обіг якої обмежено.
Хоча під час судових засідань жінка заперечувала свою причетність до скоєння злочину, суд визнав достатніми та об’єктивними докази її вини. 
Відтак наступні 6 років вона може провести за ґратами. Судове провадження щодо іншого фігуранта справи наразі зупинено у зв’язку із проходженням ним військової служби за мобілізацією. Вирок ще не набрав законної сили.
 
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.