Днями можливе списання коштів за проїзд у громадському транспорті Тернополя за попередні дні

Опубліковано в Новини 22.09.2023

Днями можливе списання коштів за поїздки у громадському транспорті, що були здійснені в період між 08 та 17 вересня, тобто  можуть надходити сповіщення про списання коштів за останні десять днів. Це не помилка, просто у вказаному проміжку списання коштів не відбувалося.

Затримка зі списанням коштів виникає через проведення регламентних робіт у процесингу банку, але тернополяни можуть не хвилюватися.  Обладнання, яке використовується у громадському транспорті й система списання коштів з банківських карт сертифікована PCI DSS, а відповідність даному стандарту виключає повторне списання коштів.

Якщо у вас виникають сумніви щодо списань за оплату проїзду, то ви можете звернутися у  ТОВ «Системний зв’язок» за адресою вулиця Вячеслава Чорновола, 1 (другий поверх) і вам нададуть інформацію щодо ваших поїздок, за які знімалися кошти.

 

Джерело: ТМР

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.