За фактом виникнення пожежі на підприємстві у Тернополі розпочали кримінальне провадження

Опубліковано в Новини 12.09.2023

10 вересня близько третьої години до чергової частини Тернопільського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що по вулиці Микулинецькій в обласному центрі – масштабна пожежа. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

З’ясувалося, вогонь охопив будівлю цеху з виробництва пінопласту. Загальна проща приміщення – 13 000 метрів квадратних, які були заповнені теплоізоляційним матеріалом, площа займання – орієнтовно 9 000 метрів квадратних. Постраждалих внаслідок пожежі не виявлено. Поліцейські перевіряють всі можливі причини загоряння.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до частини 2 статті 270 Кримінального кодексу – порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило виникнення пожежі та завдало майнову шкоду в особливо великому розмірі або інші тяжкі наслідки. Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.

Слідчі звертаються до жителів міста, якщо ви стали очевидцем пожежі, або маєте інформацію щодо даної події, звертайтеся на лінію 102.

 

Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.