У Тернополі чоловік "під кайфом" знущався над матір'ю

Опубліковано в Новини 11.09.2023
На тернополянина правоохоронці склали адмінпротокол за вчинення домашнього насильства. Також розпочали щодо нього кримінальне провадження за фактом незаконного зберігання наркотичних речовин (ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України).
Упродовж дня співробітники мобільної групи із реагування на факти домашнього насильства Тернопільського райуправління поліції двічі виїжджали на повідомлення жительки обласного центру про те, що її син поводиться агресивно.
Під час першого виклику поліцейські провели з чоловіком профілактичну бесіду та склали на нього адмінпротокол ст. 173‑2 КУпАП. Також винесли терміновий припис, що передбачав заборону спілкування з матір’ю.
Проте через декілька годин на лінію «102» надійшло ще одне звернення від цієї ж жінки. Вона просила допомогти заспокоїти її сина, котрий, ймовірно, був під дією якоїсь речовини.
Виїхавши на місце події, поліцейські виявили чоловіка у збудженому стані. Поряд з ним лежали шприци та пакетики з невідомою речовиною. Їх вилучили і направили на експертизу
Тернополянина правоохоронці доправили на лікування до медзакладу.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.