На Тернопільщині у ДТП потрапив 7-річний велосипедист

Опубліковано в Новини 11.09.2023
Дорожньо-транспортна пригода трапилася у п’ятницю, 8 вересня, близько 8.40 у Почаєві Кременецького району.
За попередніми даними, 7-річний місцевий житель, рухаючись на велосипеді, виїжджав з другорядної дороги на головну та потрапив під колеса автомобіля марки «Nissan Qashqai».
Школяра з травами доправили до лікарні. Поліцейські встановлюють обставини ДТП.
Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Правоохоронці звертаються до батьків навчати дітей правилам дорожнього руху. Рухатися дорогою на велосипедах дозволяється особам, які досягли 14-річного віку. Діти віком до 14 років можуть їздити лише у парках, скверах, дворах, стадіонах тощо. Не залишайте без нагляду свою малечу та стежте, щоб дитина каталася на ровері у шоломі.
 
Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.