Поліцейські Тернополя викрили продавця зброї

Опубліковано в Новини 07.09.2023

Продавця нелегальної зброї викрили оперативники Тернопільщини. Торгував забороненим товаром житель Варського району Рівненської області.

Оголошення про продаж зброї він розмістив у мережі інтернет. За вогнепальну зброю, а саме гвинтівку «Мосіна», чоловік просив 2400 гривень.

У ході проведених слідчо-оперативних заходів працівники поліції провели оперативну закупку. Рушницю підозрюваний надіслав поштою, а гроші попросив закинути на банківську картку.

Зібравши достатньо доказів, слідчі оголосили підозру чоловікові відповідно до статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ.

Гвинтівку оперативники передали на експертизу. За попередніми даними – це нарізна вогнепальна зброя зразка 1891/1930 рр. Експерт припускає, що продавець самостійно вкоротив ствол та відчистив її від бруду перед реалізацією.

Крім цього слідчі та працівники кримінальної поліції під процесуальним керівництвом Тернопільської окружної прокуратури провели обшуки у помешканні жителя Рівненщини.

У чоловіка виявили та вилучили іншу вогнепальну зброю та набої. Усі заборонені предмети слідчі направили не експертизу. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Триває слідство.

 

Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.