У Тернополі сварка між двома сусідами закінчилася ножовими пораненнями

Опубліковано в Новини 07.09.2023
На лінію 102 надійшло повідомлення про те, що в одній з багатоповерхівок, що на вулиці Любомира Гузара, сварка між двома сусідами закінчилася ножовими пораненнями. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група.
 
Як з’ясувалося, побутовий конфлікт між чоловіками розпочався на спільній кухні. 35-річний тернополянин, не стримавши емоцій, ножем завдав удару опонентові, спричинивши останньому тяжкі тілесні ушкодження. Потерпілого госпіталізували. Його стан лікарі оцінюють як важкий.
 
За нанесення тяжких тілесних ушкоджень чоловікові загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі. Його затримали відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу. Вирішується питання про вручення підозри згідно зі статтею 121 Кримінального кодексу.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

28.06.2024 soroka
Перший пішов: деталі обміну засудженого єпископа УПЦ (МП). Хто наступний?
В українському суспільстві активно обговорюють питання передачі Росії засудженого в Україні митрополита Тульчинського і Брацлавського…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.