На Чортківщині перевіряють заклади освіти

Опубліковано в Новини 25.08.2023

Триває обстеження закладів освіти Чортківської громади напередодні початку нового навчального року.

Головне зараз – наявність облаштованих захисних укриттів, готовність котелень до опалювального сезону та стан харчоблоків у садочках, гімназіях та ліцеях громади, наголошують у Чортківській міській раді.

Комісія, до котрої входять працівники Чортківської міської ради (управління освіти, молоді та спорту; відділ з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної та оборонної роботи), ДСНС, поліції, Чортківського районного управління Держпродспоживслужби здійснила об’їзд Горішньовигнанської гімназії, Білівського опорного закладу, ДНЗ №1, Чортківських гімназій №6 та №2.

Оглянули санвузли, їдальні, класні кімнати, спортивні зали тощо. Особливо ретельно перевіряли стан укриттів та готовність котелень до опалювального сезону.

– Зауважимо, що кожен заклад освіти має отримати безпековий акт перевірки відповідно до чинних вимог. У акті, який готує комісія, буде визначено стан готовності навчального закладу до початку нового навчального року. На основі акту Тернопільська обласна військова адміністрація даватиме рекомендації про форму навчання закладів освіти: очна, змішана, дистанційна тощо, – повідомили у Чортківській міській раді.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

25.06.2024 soroka
Об’єднані заради допомоги: «Контінентал» провів масштабну толоку у рамках корпоративного волонтерства на Тернопільщині
Уже п’ятий рік поспіль «Контінентал Фармерз Груп» проводить заходи з корпоративного волонтерства — масштабні толоки,…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.