Наркоторговців, що рекламували себе на стінах тернопільських будинків – піймали

Опубліковано в Новини 23.02.2017

Тернополяни помітили уже давно, що на багатьох будинках з’явилися написи зі словами «закладки, Тернопіль, telegram, sladosti». За цими словами ховалася реклама наркоторговців, яких нарешті вдалося піймати.

Прокуратурою Тернопільської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за частиною 1 статті 307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).
Розслідуванням встановлено, що кілька осіб здійснювали збут психотропних речовин на території м. Тернополя через мережу Інтернет, шляхом прийняття замовлення у месенджерах “Telegram” та інших соцмережах і переказ грошей на банківські картки.
В ході досудового розслідування процесуальним прокурором погоджено клопотання слідчого про проведення 10 обшуків за місцем проживання осіб причетних до незаконного збуту психотропних речовин. Під час обшуків виявлено та вилучено грошові кошти у сумі близько 40 000 грн., пакети для фасування психотропної речовини, близько сорока розфасованих пакетів із психотропною речовиною – амфетамін, 10 пакетиків коноплі, ваги лабораторні та бойову гранату. Крім того, накладено арешт на кошти банківського рахунку, на який покупці наркотичних речовин здійснювали переказ коштів.
Досудове розслідування триває. Проводяться необхідні слідчі дії для встановлення усіх осіб, причетних до незаконного збуту психотропних речовин.

 

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.