У тернопільській школі дітей замість уроків водять на розваги та ще й за рахунок батьків

Опубліковано в Новини 23.02.2017

Обурюється перериванням навчального процесу пані Олена, чия дитина ходить у школу-ліцей № 2.

Про часті відвідини дітьми розважальних заходів вона розповіла на сайті міської ради у рубриці «Питання-відповідь». Окрім того, тернополянка зауважує, що заходи ці оплачують батьки, а деякі екскурсі дітей відверто лякають.

 

«Скажіть, школа - ліцей№2, куди я віддавала свою дитину , це навчальний чи розважальний заклад. Кожного дня там платні заходи (вистави, планетарії, драмтеатри), і не розказуйте , що це проводиться після уроків чи по бажанню батьків. Це проводиться під час уроків і вибору в батьків нема, бо куди подінуть мого сина , якщо всі йдуть в театр. Та й надоїло кожного дня давати на ці розваги гроші, я дитину віддала в школу , для навчання, а якщо я захочу то в театр поведу сама. Що це за планетарій ,що дітей перелякали, бо на них акула вискочила. Прошу керівництво освіти навести лад з цим. І якщо всім заборонено збирати гроші то ми постійно здаємо гроші на потребу класу і щорічні "благодійні" внески. до мене три рази дзвонили і мої слова про заборону збору коштів мером їх не переконали».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.