Тернопільська "Нива" підписала новачка

Опубліковано в Новини 21.07.2023

Тернопільська "Нива" на офіційному сайті оголосила про підписання 22-річного нападника Дмитра Бороденка.

Хлопець до жовто-зелених перейшов з футбольного клубу "Дружба" (Мирівка). Перший професійний контракт підписав з ФК "Колос", далі "Олімпік". Півтора сезону грав в 2 Лізі України. Спортсмен займається футболом з 8 років. Розпочинав з місцевої футбольної школи, згодом навчався в ДЮФШ "Динамо".

"Нива – це команда з хорошим досвідом у першій лізі, відповідно їх рівень відрізняється від інших команд, в яких я грав", - Дмитро Бороденко про свій новий клуб.

У команді хоче грати під 17 номером, адже у попередньому футбольному клубі, саме під ним йому вдалось вибороти 5 титулів. Юнак зізнається, для нього кожен забитий гол приносить море емоцій. Але найбільше, серед усіх голів, згадуватиме той, який вдалось забити головою на 94 хвилині. Наразі найбільшою мрією футболіста є зіграти футбол на найвищому рівні.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

25.06.2024 soroka
Об’єднані заради допомоги: «Контінентал» провів масштабну толоку у рамках корпоративного волонтерства на Тернопільщині
Уже п’ятий рік поспіль «Контінентал Фармерз Груп» проводить заходи з корпоративного волонтерства — масштабні толоки,…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.