Що встигли зробити на дорогах Тернопільщини впродовж тижня безпеки дорожнього руху?

Опубліковано в Новини 29.05.2023
З 15 по 21 травня в Тернопільській області було проведено перший етап Тижня безпеки дорожнього руху 2023 року. Підбиваємо підсумки проведених Службою відновлення та розвитку інфраструктури у Тернопільській області та підрядними організаціями заходів.
Відновлено чи замінено близько 11 дорожніх знаків та відновлено розмітку на підходах до 8 залізничних переїздів. Також продовжується встановлення дорожніх знаків на аварійно-небезпечних ділянок.
Приведено до належного санітарного стану 148 зупинок громадського транспорту, 94 автопавільйонів та 77 елементів санітарного облаштування.
Забезпечено відновлення 5 елементів зовнішнього освітлення, 5 світлофорних об’єктів.
Поновлено 111,8 км дорожньої розмітки.
Разом з тим, в межах розташування навчальних закладів проведено перевірки доріг на відповідність їх схемам організації дорожнього руху, забезпечено відновлення попереджувальних дорожніх знаків та інформаційних панно в місцях концентрації ДТП (6 місць) та ділянках з підвищеною аварійністю (4 місця).
Крім того, проводилась перевірка облаштування місць проведення дорожніх робіт на відповідність вимогам ДСТУ 8749:2017.
 
 
 
 
 
 Джерело: Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Тернопільській області
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.04.2024 soroka
Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал
У Тернополі відбулася акція «Писанка Захиснику». Дітки та колективи освітніх закладів підготували великодні гостинці для…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.