У Шимківцях на Збаражчині відкрили пам’ятну таблицю в честь загиблого Героя Олега Похилінського

Опубліковано в Новини 18.05.2023

Розмістили меморіальну дошку на стіні Шимковецької гімназії, де навчався воїн.

Загинув 30-річний захисник на Донеччині 7 лютого 2023 року, захищаючи Україну від ворога, повідомили у Збаразькій міській раді.

Освятив пам’ятку настоятель храму Святої Параскеви отець Іван Боднар.

Разом із духівником молились за упокій душі земляка родина, друзі, вчителі і учні, представники як місцевої влади,  так і гості із Крупецької громади, зокрема із села Колом’є Шепетівського району, що на Хмельниччині.

Дружина, хресна мама, колеги,  класний керівник колишнього учня, голова і депутат Крупецької громади  згадували хороброго воїна як добру, скромну, працьовиту людину, яка була дружелюбною та активною, небайдужою до справ громади, палко закоханою у квіти і природу, рідну землю.

– Дружина Оксана із 5-річним синочком Максимком привезли із Колом’є подарунок школі – рослини-саджанці, які ще пам’ятають тепло турботливих рук  їхнього чоловіка і батька. Відтепер дружна алейка із самшиту, туй, бересклету, барбарису, яку учні  висадили перед освітнім закладом, щоденно нагадуватиме молоді про щиру і просту миролюбну людину, яка героїчно віддала своє молоде життя за її гідне майбутнє, – зазначили у Збаразькій міській раді.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.