Торгівля на біржі: поліцейські застерігають тернополян від нового виду шахрайства

Опубліковано в Новини 17.05.2023
Кіберполіцейські застерігають краян від ще одного виду шахрайства – вкладення через веб-ресурси грошей в біржові інвестиції.
 
На доходи від інвестицій, вкладених у біржу, розраховував житель Шумська. Інформацію про такий вид заробітку побачив в Інтернеті і на початку січня цього року за порадою трейдерів, принаймні, так представлялися особи, які йому телефонували після реєстрації, став переказувати кошти на невідомі рахунки.
 
За три місяці вклав власних 10 тисяч євро, ще й у знайомої позичив таку ж суму. Доходу не було, чоловік став хвилюватися і тоді знову йому зателефонували, щоправда, вже не трейдери, а юристка з якоїсь компанії, котра відкрила шумчанину очі на шахрайську схему в яку він потрапив, і пообіцяла за 33 000 гривень повернути його вкладення. Чоловік заплатив невідомій, а вже тоді звернувся до поліції, бо юристка нічого йому не повернула і сама перестала виходити на зв’язок.
 
Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.