У Тернополі автобусний маршрут №36 курсує через вул. Євгена Коновальця

Опубліковано в Новини 17.05.2023

На прохання мешканців мікрорайону «Канада» автобуси маршруту №36 заїжджають і на вул. Євгена Коновальця. Це покращує для тернополян та гостей міста автобусне сполучення з міською лікарнею №2 та автовокзалом і центральним ринком.

Якщо водії не дотримуються автобусного маршруту, то слід повідомляти про це управління транспортних мереж та зв’язку Тернопільської міської ради за телефонами: (0352) 52-15-14, (0352) 52-69-41.

Рейси маршруту №36 у вихідні дні не курсують.

До слова, весь рух громадського транспорту мешканці Тернополя можуть відстежити у мобільному додатку «е-Тернопіль». У застосунку можна дізнатися номери маршрутів автобусів та тролейбусів, які відправляються з потрібної зупинки. Щоб почати користуватися сервісом «Де транспорт» необхідно завантажити застосунок «е-Тернопіль» на операційній системі Android або на iOS.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.