Дві ДТП трапилися на дорогах Тернопільщини на вихідних

Опубліковано в Новини 06.02.2017

Є постраждалі.

Про події повідомив сектор комунікації ГУНП у Тернопільській області.

Не впорався з керуванням та врізався в дерево водій автомобіля "ВАЗ 21063" на Чортківщині. Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася 4 лютого. Близько 8:20 в місцеве відділення поліції надійшло повідомлення про автопригоду неподалік села Шманьківчики Чортківського району від пасажира авто, яке потрапило у аварію.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля - житель міста Кам'янець-Подільський. За попередньою інформацією, він не обрав безпечної швидкості руху, не врахував стан дорожнього покриття та виїхав на смугу зустрічного руху. Після цього автомобіль викинуло у лісопосадку, де він зіткнувся із деревом.

В результаті ДТП водія із забоями та переломами двох колінних суглобів доправили до лікарні.

До Кременецької лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, забоєм голови та підозрою на переломом склепіння черепа 5 лютого потрапила місцева жителька, 1958 року народження. Ушкодження жінка отримала в результаті дорожньо-транспортної пригоди.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що водій автомобіля "Volkswagen Transporter", рухаючись в напрямку центральної частини Кременця, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із авто марки "Москвич-АЗЛК-Комбі". В результаті удару пасажир вітчизняного авто отримала травми. Жінку госпіталізували у травматологічне відділення лікарні.

Обидві автопригоди внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частина 1 ККУ - порушення правил безпеки дорожнього руху. Триває слідство.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.