У Тернополі чоловік жахнувся від знахідки на дверях гаража

Опубліковано в Новини 06.02.2017

Чоловік виявив там бойову гранату.

Повідомлення від 55-річного жителя обласного центру про те, що на дверях гаражного приміщення, яке належить його синові, виявлено предмет, схожий на бойову гранату, надійшло до чергової частини Тернопільського відділу поліції четвертого лютого близько дев’ятої години ранку, повідомили в обласному ГУНП.

На місце події прибули слідчо-оперативні групи Тернопільського відділу та Головного управління поліції а також вибухо-технічна служба. Біля воріт гаражного приміщення поліцейські знайшли предмет, схожий на гранату, який був прив’язаний до нижньої завіси дверей.

Як встановили фахівці, реальної загрози вибуху ця конструкція не несла – чека запалу не була переведена в бойове положення. Найімовірніше зловмисник, який зважився на такий вчинок, хотів налякати власника гаражного приміщення. Останній переконаний, що це жарт.

Предмет, схожий на гранату, поліцейські вилучили і направили в НДЕКЦ на експертизу.

За фактом погрози вбивством розпочато кримінальне провадження. Проводиться комплекс заходів, спрямованих на встановлення особи, яка вчинила дане кримінальне правопорушення.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.