Через суцільну "ковзану" в Тернополі комунальники працюють посилено

Опубліковано в Новини 03.02.2017

Через погіршення погодних умов: відлиги, опадів, а потім і похолодання на дорогах та пішохідних ділянках Тернополя неможливо ступити не послизнувшись. У зв'язку з такою суцільною "ковзанкою" тернопільські комунальники перейшли на посилений режим роботи, інформують в міськраді.

Разом з тим, як зазначає начальник управління ЖКГ, благоустрою та екології Олег Соколовський, незважаючи на попередження, дуже погано спрацювали балансоутримуючі організації, тобто ЖЕК-и. Тому усе керівництво цих підприємств надає пояснення щодо неякісного прибирання прибудинкових територій.

На разі ж, працівники посипають дороги та пішохідні ділянки протиожеледною сумішшю, а в міськ раді рекомендують перейти на "зимову ходу".

- Вчора усі структури, відповідальні за прибирання міста (ОСББ, ЖЕКи та підприємства, які виграли тендер на прибирання міста), були попереджені, що очікується ожеледиця. Впродовж ночі у місті працювало 8 піскорозкидачів, які посипали траси 30% сумішшю солі та 6 машин посипало тротуари. Проте сильний дощ змивав усю суміш з тротуарів, тому не було результату від посипання. Роботи з посипання пішохідних та проїзних шляхів продовжилися після припинення дощу вже зранку 3 лютого - розповідає Олег Соколовський.

Фото: з вільних джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.