Тернополянин взяв три золота на Кубку України

Опубліковано в Новини 02.02.2017

На трьох дистанціях нашому спортсмену не знайшлося рівних.

На розташованому в Яворові Турківського району Львівської області Західному реабілітаційно-спортивному центрі Національного комітету спорту інвалідів України визначилися володарі нагород Кубка України з лижних гонок серед спортсменів з вадами слуху. На лижні в суперечці чоловіків не було рівних фаворитові всеукраїнських стартів, тридцятирічному заслуженому майстрові спорту Андрієві Андріїшину з Тернополя. Спортсмен здобув золоті нагороди на дистанціях 10 км класичний стиль, 1200 м спринт та 10 км вільний стиль мас-старт. Андрій Андріїшин представляє Тернопільський центр та ДЮСШІ «Інваспорт». Наставником чемпіона є заслужений працівник фізичної культури і спорту, заслужений тренер України Віктор Федорчак, повідомляє прес-служба управління фізичної культури та спорту ТОДА.

Потрібно відзначити й успішний виступ іншого підопічного Віктора Федорчака: молодший на десять років за Андрія Андріїшина студент Тернопільського ВПУ №4 Юрій Каськів в бігу класикою на 10 км і в спринті на 1200 метрів посів шості місця, а в мас-старті вільним стилем на дистанції 10 км увійшов до п’ятірки кращих.

 

Додамо, що нещодавно Андрій Андріїшин виступав і в розіграші Кубка України з лижних гонок серед здорових спортсменів і зміг вибороти п’яте місце в перегонах на п’ятнадцять кілометрів вільним стилем. Ці змагання проходили на навчально-спортивній базі «Тисовець» на Львівщині.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.