Опорні школи на Тернопільщині промоніторять щодо якості діяльності

Опубліковано в Новини 27.01.2017

Проведуть ці заходи з метою виявлення основних проблем.

26 січня 2016 року відбулася нарада з директорами опорних шкіл стосовно діяльності цих навчальних закладів за участю заступника голови Тернопільської обласної державної адміністрації Юрія Юрика. 

Під час наради було розглянуто питання створення опорних навчальних закладів в області, забезпечення умов для вдосконалення якості навчально-виховного процесу в них; дотримання вимог чинного законодавства при створенні опорних навчальних закладів та їх філій; використання у 2017 році коштів для вдосконалення матеріально-технічної бази опорних навчальних закладів; питання проведення моніторингового дослідження діяльності опорних навчальних закладів відповідно до наказу управління освіти і науки облдержадміністрації від 17.01.2017 р. № 11.

Заступник  голови Тернопільської обласної державної адміністрації Юрій Юрик зауважив, що пріоритетним завданням є оснащення кабінетів хімії, математики, біології та географії відповідно до сучасних вимог і новітніх методик викладання. Звісно, можна ремонтувати в школах дахи і вікна, але якщо не забезпечити дітей умовами для отримання якісних знань, то жодного ефекту ці інвестиції не принесуть.

 

В.о. начальника управління освіти і науки Ганна Зварич наголосила на важливості проведення моніторингового дослідження діяльності опорних навчальних закладів з метою роз’яснення актуальних проблем та сприяння реалізації на місцях заходів щодо  забезпечення якісної діяльності опорних навчальних закладів.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.