До 40 тисяч гривень штрафу заплатять організатори грального бізнесу у Тернополі

Опубліковано в Новини 27.01.2017

Черговий гральний зал виявили у Тернополі.

Про його функціонування правоохоронцям повідомили небайдужі громадяни, зазначили в секторі комунікацій ГУНП у Тернопільській області.

Працівники поліції виїхали за вказаною адресою та виявили підпільний ігровий зал. Під час санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили 13 комп’ютерів та два термінали, через які гравці оплачували ставки.

Згідно статті 203-2 Кримінального кодексу України триває кримінальне провадження, в рамках якого правоохоронці встановлюють усіх причетних до грального бізнесу осіб. Зловмисникам згідно законодавства загрожує штраф від 17 до 40 тисяч гривень з конфіскацією грального обладнання.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.