Вкрав автомобіль задля розваг: п'яного юнака за кермом чужого авто зупинили поліцейські Тернопільщини

Опубліковано в Новини 13.02.2023

Незаконне заволодіння транспортним засобом та їзду в стані алкогольного сп'яніння інкримінують слідчі відділення поліції №5 Підволочиська місцевому жителю. Юнак вкрав чужий автомобіль, аби покататися.

Близько опівночі група реагування патрульної поліції зупинила автомобіль, водій якого порушив правила комендантської години. Спілкуючись із кермувальником, правоохоронці відчули різкий запах алкоголю. Документів на авто у порушника не було. У ході перевірки стало відомо, що транспортний засіб марки ВАЗ-21099 належить іншій людині. 

Господар автівки - житель сусіднього села. Чоловік залишив автомобіль на подвір'ї у свого знайомого. Увечері до товариша прийшов 18-річний сусід і після розпивання спиртних напоїв "гість" заліз до чужого ВАЗу, завів дротиками авто та поїхав кататися. Саме під час "розваг" його зупинили правоохоронці.

За їзду і стані алкогольного сп'яніння юнак відповідатиме згідно зі статтею 130 адміністративного кодексу України, а за привласнення чужого автомобіля постане перед судом відповідно до статті 289 ККУ. Триває слідство.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.