У дев’яти багатоквартирних будинках Тернополя провели ремонт електрощитових

Опубліковано в Новини 13.02.2023

Дев’ять ОСББ багатоквартирних будинків завершили роботи з ремонту мереж електропостачання у рамках співфінансування з міського бюджету.

У жовтні 2022 року виконавчий комітет прийняв рішення про виділення коштів для управителів багатоквартирних будинків та ОСББ на ремонт електрощитових та на заміну електрообладнання у багатоквартирних будинках у співвідношенні 50% на 50%, тобто 50% фінансує міська рада, ще 50% - управитель будинку чи ОСББ. Тоді, відповідно до рішення, фінансування отримали управителі будинків та ОСББ, які подали необхідні документи, провели обстеження електрообладнання у своїх будинках та склали відповідні дефектні акти, - розповідає міський голова Сергій Надал. - Скористалися ж самою можливістю дев’ять  ОСББ. Цьогоріч ми плануємо продовжити таку практику співфінансування. Тому просимо тернополянам скористатися даною програмою.

Нагадаємо, у жовтні міська рада прийняла на сесії зміни до Програми розвитку житлово-комунального господарства Тернопільської міської територіальної  громади на 2021-2024 роки, в межах якої і було виділено кошти на проведення ремонту мереж електропостачання та електрощитових.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.