У Чорткові попрощалися із 34-річним Героєм Тарасом Ткачуком

Опубліковано в Новини 05.01.2023

Сьогодні Чортківська громада прощалася із Героєм Ткачуком Тарасом, котрий загинув, захищаючи Україну.

Не стало 35-літнього Воїна ще у вересні, але повернутися назавжди у рідне місто зміг аж через 4 місяці, повідомили у Чортківській міській раді.

Впродовж багатьох років Тарас перебував на заробітках у Франції. Там жив, працював та зустрів кохання… Але не зміг стояти осторонь і повернувся у рідну країну, коли розпочалося повномасштабне вторгнення росії.

З квітня минулого року воював у складі 58-ої окремої мотопіхотної бригади. 7 вересня, внаслідок ракетного удару загинув в районі населеного пункту Богоявленка, що на Донеччині.

– Довгі чотири місяців сліз, тривоги та горя батьків, брата і сестри в очікуванні нагоди попрощатися із рідною людиною. Сьогодні Тарас спочив у рідному місті на Алеї Слави, поруч із Воїнами, котрі віддали найцінніше за наш із вами спокійний день, зазначили у Чортківській міській раді.

Вічна пам'ять!

Вічна Слава Герою!  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.