На Тернопільщині проїзд державними дорогами забезпечують 73 спецмашини

Опубліковано в Новини 20.12.2022
Як зазначають у Службі автомобільних доріг Тернопільької області, під час воєнного стану дорожні служби змушені змінити підхід до зимового експлуатаційного утримання.
У режимі жорсткої економії збільшено інтервали розчищення автошляхів. Першочергово забезпечується проїзд автошляхами міжнародного значення та дорогам з високою інтенсивністю руху. У нашій області це коридори М-19, М-30, М-09, Н-18 та Р-41.
- Нагадуємо, що вирушати у дорогу без належної підготовки транспортного засобу взимку неприпустимо. Просимо водіїв врахувати контекст повномасштабної війни та дбати про свою безпеку: не вирушайте у дорогу без нагальної потреби; подбайте про якісні зимові шини і ланцюги, якщо кермуєте вантажівкою; робіть запас палива, - йдеться у повідомленні Служби автомобільних доріг Тернопільщини.
Перечекати погані погодні умови можна на майданчиках відстою вздовж державних доріг Тернопільщини:https://bit.ly/Mapa_Maydanchyky_vidstoyu_Te
 
Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

14.06.2024 soroka
Волонтер «Української команди» Андрій Надкевич – серед номінантів регіонального відбору на здобуття «Ордену Святого Пантелеймона»
У Тернопільському національному медичному університеті імені І.Горбачевського 12 червня відзначили медиків області, які перемогли у…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.