У Тернополі погасили новорічну поштову марку «Переможного Нового року!»

Опубліковано в Новини 20.12.2022
Ввели в обіг наступний поштовий випуск 2022 року – «Переможного Нового року!». 

Поштова марка «Переможного Нового року!» відтворена за ескізом «Роз’єднані війною» одинадцятикласниці Валерії Михайлової. На малюнку зображено дівчину й українського військового, які через війну змушені зустрічати Новий рік нарізно: вона – вдома на самоті, він – на фронті, захищаючи наше майбутнє.

На прохання Укрпошти Валерія продовжила історію. На конвертах до поштового випуску, дівчина відобразила щасливе продовження історії – дівчина з хлопцем нарешті разом. В обіймах зустрічають наступний Новий рік у вільній Україні.

Тираж становить 720 тис. марок та 120 тис. аркушів.

 

Джерело: ТОВА

Прокоментувати:

СОЦІУМ

14.06.2024 soroka
Волонтер «Української команди» Андрій Надкевич – серед номінантів регіонального відбору на здобуття «Ордену Святого Пантелеймона»
У Тернопільському національному медичному університеті імені І.Горбачевського 12 червня відзначили медиків області, які перемогли у…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.