Школа на Кременеччині отримала п’ять комп’ютерів за сприяння своєї випускниці-депутата облради Інни Вовчок (фото)

Опубліковано в Новини 20.01.2017
Уперше з 2006 року НВК «Ридомильська ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» отримав нову техніку.

П’ять комп’ютерів передали в рамках урядової програми по забезпеченню шкіл комп’ютерами та за сприяння депутата облради від політичної партії «Українське об’єднання патріотів - УКРОП», випускниці цього закладу Інни Вовчок,.

У школі сьогодні навчається 255 учнів та 19 діток відвідують дошкільну групу. Раніше одним комп’ютером змушені були користуватися кілька учнів одночасно, але 18 січня умови змінилися: депутат облради від цього округу Інна Вовчок, а також голова фракції партії «УКРОП» Андрій Цибульський, привезли начальному закладу подарунки – 5 комп’ютерів.

- У нас навчально-виховний комплекс, є і дошкільна група, в якій зараз навчається 19 учнів. Комп’ютерний клас розрахований на 12 чоловік, оскільки класи на такі уроки діляться на підгрупи. Було важко, коли за одним комп’ютером займалося 2-3 учнів, тепер, думаю, будуть займатися по одному. Після подарунків у нас тепер 11 комп’ютерів, - розповідає Левандовський Василь Іванович, директор НВК.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.