Оперативники викрили тернополянина у крадіжці грошей з чужої банківської картки

Опубліковано в Новини 30.10.2022
58-річний житель Тернополя, знайшовши банківську картку, вирішив скористатися нею. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.
До співробітників Тернопільського районного управління поліції надійшло повідомлення від 65-річного жителя обласного центру про те, що невідома особа незаконно привласнила гроші з його банківської картки, яку він, ймовірно, загубив. З рахунку зняли понад тисячу гривень.
 
У ході оперативних заходів співробітники кримінальної поліції встановили, що до крадіжки коштів причетний 58-річний тернополянин. Зі слів чоловіка, банківську картку він знайшов у громадському транспорті. Картка була безконтактною, тож йому вдалося двічі розрахуватися нею за пальне.
 
Поліцейські наголошують, що використання чужих банківських карток кваліфікується як крадіжка коштів (ст.185 Кримінального кодексу України) і тягне за собою кримінальну відповідальність.
 
Джерело: Досьє 102
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

21.05.2024 soroka
Щомісяця Сергій Надал за власні кошти допомагає ЗСУ: передав ще 5 FPV-дрони для 24-ї окремої механізованої бригади
Міський голова Сергій Надал передав ще п’ять FPV-дронів бійцям 24-ї окремої механізованої бригади. Дрони закуплені…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.