У Тернополі зіткнулися дві іномарки

Опубліковано в Новини 01.10.2022

З тілесними ушкодженнями до лікарні потрапив 19-річний тернополянин. Травми юнак отримав в результаті дорожньо-транспортної пригоди. На місці аварії працювала слідчо-оперативна група.

За попередньою інформацією, 29 вересня близько 20:00 на вулиці 15 Квітня водій автомобіля SKODA FABIA не дотримався дистанції та допустив зіткнення з AUDI А6, якою керував потерпілий.

Після надання меддопомоги тернополянина відпустили за місцем проживання. Винуватець аварії попередньо був у стані алкогольного сп'яніння. У обох кермувальників взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю.

 

Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 Катерина Шаблій
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд.
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.