Двоє мешканців Тернопільщини потрапили в шахрайські пастки

Опубліковано в Новини 30.09.2022

Правоохоронці області задокументували два факти шахрайства вчинених щодо мешканців Тернопільщини. Громадяни купували товар через різні інтернет-платформи й ставами жертвами аферистів.

Одна з потерпілих жителька обласного центру. Жінка хотіла придбати постіль, публікацію про продаж якої знайшла на сайті-оголошень. Заявниця розповіла правоохоронцям, що здійснила повну передоплату за товар в сумі 1300 гривень. Однак через певний проміжок часу вона збагнула, що ї ошукали. Адже телефон продавця був вимкнений, а допис видалений. Натомість ще один заявник перерахував 1750 за купівлю тактичного одягу, якого так й не отримав.

Відомості про події слідчі територіальних підрозділів поліції внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство).

 

Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.