Мешканці Борщова загрожує до восьми років позбавлення волі

Опубліковано в Новини 20.06.2022
Зловмисниця одного дня викрала з каси торгового закладу 400 гривень, а наступного - з чужого гаманця витягнула 200 гривень.
До співробітників відділення поліції №1 міста Борщова надійшло звернення від власниці магазину, що торгує одягом. Зі слів жінки, на роботу в торговий заклад попросилася 35-річна борщівчанка, проте за два дні, які зловмисниця провела в якості продавця, встигла викрасти гроші з каси та потягнути готівку з гаманця ще однієї працівниці магазину. Факти крадіжок зафіксували камери відеоспостереження.
Поліцейські встановлюють, чи мала зловмисниця в минулому проблеми із законом, адже та родом з сусідньої області, а також перевіряють її на причетність до вчинення інших протиправних діянь.
Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувано за частиною 4 статті 185 (крадіжка, скоєна в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від п’яти до восьми років.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.