Сімейний скандал на Тернопільщині завершився трагедією

Опубліковано в Новини 21.06.2022

Про сварку та бійку в приватному будинку на лінію “102″ 16 червня близько 22:30 повідомили жителі Кременця. На місце ймовірного правопорушення виїжджала слідчо-оперативна група та працівники сектору реагування патрульної поліції.

Проте, коли правоохоронці прибули за вказаною адресою, то виявили бездиханного чоловіка, 1963 року народження. За словами його дружини, потерпілий, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, почав кричати до неї та сина і спробував їх бити.

Родичі намагалися всіляко заспокоїти дебошира. В якийсь момент чоловікові стало погано і він притих. На місце події виїжджала й бригада екстреної меддопомоги, але лікарі констатували його смерть.

При огляді тіла експерт слідів насильницької смерті не виявив, але причина нещастя стане відома після проведення судово-медичної експертизи.

Даний факт працівники поліції внесли в ЄРДР згідно зі статтею 115 ККУ з поміткою “природна смерть”. Триває слідство.

 

Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.