Діти з Тернопільщини намалювали листи та спекли пряники для військових

Опубліковано в Новини 21.12.2016

Учнівський колектив  Соколівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Теребовлянського району  до дня Святого Миколая провів своєрідну акцію: підготував  розмальовки листи-привітання та дитячі малюнки, а також пряники для захисників України - бійців АТО.

На думку вчительки  школи  Ірини Худої – «…в цьому заході  прояв учнівського патріотизму, адже  школярі переконані, що  також мають підтримувати свою країну в цей складний для неї час. І найбільше чим вони наразі можуть допомогти бійцям – це висловити їм свої щирі побажання, малюнки, власноруч виготовлені пряники. Такий вчинок дітей є найкращою мотивацією для воїнів захищати свою країну».

 

Завітав до учнів військовослужбовець Національної гвардії України Петро Варянка, який неодноразово брав участь в антитерористичній операції. Він передаватиме листи дітей в зону АТО.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.