Тернополяни зібрали майже тисячу книг для військових

Опубліковано в Новини 21.12.2016

Тернопільська обласна універсальна наукова у рамках постійно діючої Всеукраїнської благодійної акції «Бібліотека українського воїна» уже вдруге передала книжки воїнам 44-ї окремої артилерійської бригади Тернополя.

Зусиллями тернополян за третій і четвертий квартали 2016 року зібрано 880 примірників книжок різноманітної тематики та жанрів, серед яких кращі зразки вітчизняної та світової художньої літератури, видання з історії української держави й культури тощо.

Загалом цього року військовим було передано 1510 книжок, а від початку акції (квітень 2015 року) — зібрано й передано 3110 книжок.

Колектив Тернопільської ОУНБ дякує всім, хто долучився до проведення благодійної акції, та сподівається, що громада міста й надалі підтримуватиме цей благородний почин.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.