Тернопільські патрульні допомогли чоловікові, який майже три дні пролежав завалений речами у власній квартирі

Опубліковано в Новини 23.03.2022
Днями на спецлінію 102 звернувся чоловік та повідомив, що на вулиці Богуна проживає його дядько, який має проблеми зі здоров’ям та вже третій день не виходить на зв’язок.
Інспектори оперативно прибули за вказаною адресою, де на них чекав заявник. Спільно поліцейські намагалися додзвонитися до літнього чоловіка, та попри чутний сигнал дзвінка на телефоні в приміщення, слухавку ніхто не підіймав. Тому поліцейські разом із заявником відчинили двері до будинку та виявили на підлозі громадянина, який на щастя був у свідомості, але через слабкість не міг рухатися.
На місце події також прибули рятувальники та медики. Спільними зусиллями чоловіка помістили до карети швидкої та направили до лікарні. За словами лікарів його життю нічого не загрожує.
 
Джерело: Патрульна поліція Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.05.2024 soroka
Тернопіль – перше місто України, де діє комісія для допомоги в отриманні відстрочки від мобілізації
У Тернополі, вперше в Україні, створили комісію при міській раді, яка буде допомагати громадянам отримувати…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.