Тернопіль отримав гуманітарну допомогу від німецького міста Барут

Опубліковано в Новини 23.03.2022

Країни Європи продовжують активно долучатися до збору та передачі гуманітарних вантажів в Україну.

21 березня Тернопільська міська територіальна громада, зокрема, отримала допомогу від уряду міста Барут (Німеччина).

Найнеобхідніше передано для наших рятувальників: хімічні захисні костюми, респіратори, захисні маски, фляги, носилки, шоломи, медичні інструменти, гідравлічні рятувальні прилади тощо.

Отримали також предмети гігієни, одяг, взуття, матраци, дитячі товари, медичне обладнання та медикаменти.

- У ці нелегкі часи  для українського народу все більше країн Європи надають нам необхідну гуманітарну допомогу, - розповів міський голова Сергій Надал. - Висловлюю щиру подяку меру міста Барут Петеру Ільку за надану допомогу, а також усім громадянам, котрі долучилися до збору гуманітарного вантажу. Така підтримка є надзвичайно важливою, адже щодня наше місто приймає тисячі громадян, які тікають від війни, рятуючи своє життя і життя своїх дітей.

Додамо, раніше у Тернопіль з міста Барут прибули також автомобіль швидкої допомоги, який уже переданий у комунальну міську лікарню №2, та ще два автомобілі-майстерні для ліквідації аварійних ситуацій на мережах тепло- та водопостачання, одна з яких буде використовуватися в області, інша - комунальним підприємство «Тернопільміськтеплокомуненерго».

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.