Внутрішньо переселених громадян запрошують на роботу у заклади громадського харчування Тернополя

Опубліковано в Новини 11.03.2022

Цими днями тернопільські підприємці поступово починають відновлювати свою роботу, проте через велику кількість мешканців, які виїхали з країни через війну, яку Росія розв'язала проти України, у Тернополі постала гостра потреба у працівниках закладів громадського харчування.

- Сьогодні більшість тернопільських закладів громадського харчування почали працювати у звичному режимі, окрім того, працівники та волонтери активно долучаються до приготування їжі для наших військовослужбовців і переселенців, - зазначив міський голова Сергій Надал. – Проте зараз у закладах громадського харчування вкрай необхідні бармени, офіціанти та кухарі. Запрошую тернополян, мешканців навколишніх населених пунктів, а також громадян, які приїхали у місто з інших регіонів, скористатися цією можливістю.

Для отримання детальної інформації щодо працевлаштування у закладах громадського харчування Тернополя, телефонуйте за номером (066) 923-93-34, а також звертайтеся до адміністраторів закладів.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.04.2024 soroka
Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал
У Тернополі відбулася акція «Писанка Захиснику». Дітки та колективи освітніх закладів підготували великодні гостинці для…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.