Виливали та били пляшки: на Тернопільщині правоохоронці виявили ще дві підпільні точки продажу алкоголю (відео)

Опубліковано в Новини 10.03.2022

У двох помешканнях Озернянської ТГ правоохоронці спільно з представниками сільської ради виявили чергові точки нелегального продажу алкоголю.

«Точки» виявлені в селі Озерна та в селі Висипівці. На очах торгашів вилито більше 10 літрів сурогату, повідомляють на сторінці Озернянська Отг Озерна.

– 14-та доба війни. Але комусь видається, що нема гріха, коли споювати і отруювати своїх односельчан.

Закликаємо мешканців Озернянської громади, а також вимушених переселенців: не шукайте алкоголь по селах. Якщо знайшли пляшку за диваном, потім не ходіть на підпитку селом і не потрапляйте на очі хлопцям, які патрулюють село.   

Тим хто нелегально торгує алкоголем, терпець потроху вривається. Попадуться вдруге, їх може чекати штраф 17 тис. грн., йдеться у повідомленні.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.04.2024 soroka
Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал
У Тернополі відбулася акція «Писанка Захиснику». Дітки та колективи освітніх закладів підготували великодні гостинці для…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.