Гроші з єПідтримки можна витратити на допомогу українській армії

Опубліковано в Новини 26.02.2022

Гроші з єПідтримки можна витратити на допомогу українській армії.

Про це повідомив віцепрем’єр-міністр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у Телеграмі.

– «Повернись живим»: гроші з єПідтримки можна витратити на допомогу українській армії. Кошти можна переказати через Portmone — всю суму виплати у 1000 грн або залишок, який у вас є на банківській картці єПідтримки, написав Михайло Федоров.

Зробити це можна за посиланням.

– У дуже непростий для нас час важливо підтримувати тих, хто зі зброєю в руках боронить Україну від російських військ. Внески українців на потреби армії б’ють рекорди. Нагадаю, що українці ще 23 лютого зібрали 20,5 млн грн на допомогу українській армії через фонд «Повернись живим». За одну добу зібрали більше коштів, ніж за весь рік! Ви можете також переказати кошти через єПідтримку, якщо у вас є картка Монобанку, ПриватБанку чи Альфа-Банку. Очікуємо, що решта банків теж приєднаються до ініціативи найближчим часом, зазначив Михайло Федоров.


Скористатись єПідтримкою можна, якщо у вас є «зелений» COVID-сертифікат у застосунку Дія.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.04.2024 soroka
В Одесу на вихідні: де варто побувати і що подивитися
Одеса входить до найпопулярніших туристичних міст України, оскільки в ній розташована величезна кількість архітектурних та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.