Завтра у Тернополі учасники Революції Гідності поділяться спогадами

Опубліковано в Новини 17.02.2022

Завтра, 18 лютого, у Музеї національно-визвольної боротьби Тернопільщини відбудеться круглий стіл: «Революція Гідності у спогадах її учасників».

Обговорення відбудеться за участі Миколи Бігуса, Івана Ковалика та Дмитра Гайдуцького – активних учасників революційних подій 2013–2014 рр. Модератор зустрічі – громадсько-політичний діяч Євген Філь.

– У зв’язку з карантинними заходами кількість слухачів обмежена, тому просимо попередньо зголосити свою участь. Заявки приймаються до 10 год. 18 лютого. Захід відбудеться у адміністративній будівлі установи “Музей національно-визвольної боротьби Тернопільщини” – м. Тернопіль, вул. Медова, 5. Початок – о 12 год, йдеться у повідомленні музеї.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.05.2024 soroka
Напередодні Великодня Володимир Болєщук відвідав воїнів-азовців
У передвеликодні дні Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, спільно з директоркою Благодійного…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.