У Чорткові вандали поглумилися над новозбудованим спортивним комплексом (відео)

Опубліковано в Новини 17.02.2022

У ніч з 15 на 16 лютого четверо молодих хлопців проникнули на новозбудований багатофункціональний спортивний майданчик у Чортківській ЗОШ №7, вибивши ногою вхідні двері, погнули в одному місці секційну огорожу.

Інцидент потрапив на міські камери відеоспостереження, які встановили на ліхтарях вуличного освітлення у рамках проекту будівництва спортивного комплексу.

Про це повідомили у Чортківській міській раді.

– Просимо усіх, хто, можливо, мимоволі став очевидцем події чи впізнав хлопців на відеокамерах, повідомити інформацію у приватні повідомлення Чортківської міської ради або зателефонувати до муніципальної інспекції – 097-75-38-669 (Назар Пиптик). Зауважимо, що сучасний багатофункціональний спортивний комплекс, яким користуватимуться учні Чортківської школи №7, введуть в експлуатацію вже у березні. Найближчим часом підрядна організація завершить монтаж останніх елементів, вчеплять гасильну сітку за футбольними воротами, а також проведуть благоустрій території, щоб із настанням перших теплих днів школярі вже могли повноцінно займатись на уроках фізкультури, йдеться у повідомленні міськради.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.