На Тернопільщині під час перевірки виробничих структурних підрозділів АТ «Укрзалізниця» виявили понад 70 порушень

Опубліковано в Новини 31.01.2022

Двадцять восьмого січня комісія Управління Держпраці завершила планову перевірку виробничих структурних підрозділів та об’єктів АТ «Укрзалізниця», які здійснюють виробничу діяльність на території області.

Очільник Управління Держпраці Віталій Мариновський провів виробничу нараду з керівниками структурних підрозділів АТ «Укрзалізниця», на якій було проаналізовано виявлені порушення, акцентовано увагу на необхідності вжиття заходів щодо їх усунення та наголошено на важливості неухильного додержання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці задля попередження виробничого травматизму.

Зокрема, заходом державного нагляду (контролю) було охоплено 10 виробничих структурних підрозділів та об’єктів Регіональної філії «Львівська залізниця», філій «Центр з ремонту та експлуатації колійних машин» та «Вокзальна компанія».

Перевірялось стан додержання законодавства у сферах промислової безпеки, охорони праці, гігієни праці, поводження із вибуховими матеріалами промислового призначення, зайнятості населення, зайнятості та працевлаштування осіб з інвалідністю.

У підсумку виявлено 74 порушення вимог законодавства про охорону праці та трудового законодавства.

Посадовими особами складено акт перевірки та видано приписи щодо усунення виявлених порушень.

 

Джерело: Упрвління Держпрці у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.